Robertshöjds samfällighetsförening


På fakturorna för tredje kvartalet är beloppet lite högre än tidigare, avgiftshöjningen som beslutades på årsmötet 2018 inför 2019 missades av Riksbyggen och därför tas höjningen för första halvåret ut retroaktivt ihop med debiteringen för tredje kvartalet.

Som ni ser är nya skyltarna om avgift på plats på besöksplatserna och bevakningen har startat.

Information angående Blacktjärnsgatan

Nu är det dags att börja en ordentlig upprustning av Blacktjärnsgatan. Måndag 1 april (v.14) börjar arbetet längst upp på gatan (gatunummer 11 och 12). Se bifogad karta på baksidan.

Vi återkommer med ny information när det är dags att gå vidare med de andra p-platsområdena.

Det är Svensk Markservice som är anlitade som entreprenör. Samma firma som har hand om skötsel av grönytorna. De kommer att gräva upp de gamla växterna (förutom träden), byta jord och räta och fixa till kantstenar som sjunkit ner.  Senare i vår kommer nyplantering ske.

Arbetet beräknas ta ca 1 vecka/parkeringsyta. Under tiden som de arbetar har vi tyvärr inte möjlighet att använda våra parkeringar utan parkering får ske på besöksparkeringarna eller längs Roberthöjdsgatan. Vi hoppas på överseende med detta då vi kommer få en fantastisk fin gata när arbetet är slutfört.

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen Robertshöjds samfällighetsföreningHär finns information för dig som bor i Robertshöjd eller är intresserad av vårt område och kanske funderar på att flytta hit.

 
 
Berätta gärna för oss vad du tycker om vår webbplats och vad vi kan förbättra, genom att skicka ett meddelande till
styrelsen(@)robertshojd.se


  
Uppdaterat 2019-06-10