Startsida
Om föreningen
Om husen och området
Allmän information
Hustips och rekommendationer
Ska du köpa eller sälja ett hus?
Vanliga frågor
Forum / Radhusbloggen
Logga in
Ritningar
Robertshöjds samfällighetsförening
Här finns information för dig som bor i Robertshöjd eller är intresserad av vårt område och kanske funderar på att flytta hit.


Grönytor och häckar

Som ni kanske har sett har vi lite ogräs i samfällighetens rabatter samt att samfällighetens häckar inte är klippta. Tyvärr har våran entreprenör drabbats av mycket sjukfrånvaro under våren/sommaren. Det får vi ha förståelse för i dessa tider.  I normala fall skulle det varit åtgärdat vid den här tiden. De har lovat att gå igenom vårt område under v.30.
Värmen i våra hus.

Det har skett flera renoveringar i området under sommaren där man har stängt av värmen för att byta eller ta bort element. Tyvärr har installatören tömt ut stora mängder vatten i samband med detta och luft har kommit in i elementen. Vi föredrar om rören fryses så att systemet inte behöver tömmas. Effekten blir att det blir dålig värme i elementen och att rostangreppet ökar. Detta åtgärdas genom att elementen luftas.

Styrelsen behöver därför ändra reglerna för ingrepp i samfälligheten fjärrvärmenät. Vid ingrepp ska alla i respektive länga informeras om arbetet som ska utföras så att man kan lufta elementen när arbetet är slutfört. Det kan göras med ett anslag på längans gavel. Styrelsen ska informeras via mail styrelsen@robertshojd.se, om när ingreppet ska göras, vilken fastighet och av vilken auktoriserad rörfirmas som ska utföra arbetet. Kontaktperson och telefonnummer ska anges. 


 
Berätta gärna för oss vad du tycker om vår webbplats och vad vi kan förbättra, genom att skicka ett meddelande till
styrelsen(@)robertshojd.se


  
Uppdaterat 2020-07-16
Utskriftsvänlig sida
Nyheter
17 september 2019
Motorvärmare
19 mars 2019
Kallelse årsmöte
1 mars 2019
cirkulär nr 259
[Alla]
Kalender
8 apr - 31 maj 2020
Årsmöte 2020
Kontakta styrelsen: styrelsen(@)robertshojd.se
Provided by Webforum